H. de Roos Warmteservice, installateur voor vloerverwarming

 

Vakman in verwarming sinds 1976

Meer over Centrale verwarming, stookolieverwarming, onderhoud, etc
Adresgegevens van Harry de Roos, CV-installateur Offerte aanvragen bij De Roos Warmteservice

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte. Dit komt omdat dit een stralingswarmte is. Deze stralingswarmte geeft een aangenamer warmtegevoel dan de temperatuur in werkelijkheid is.

De vloer geeft over de volledige oppervlakte waar de vloerverwarming is aangebracht een gelijkmatige stralingswarmte, waarbij de verwarmde lucht niet in beweging wordt gebracht. Door de hogere stralingstemperatuur en de gelijkmatige warmteverdeling wordt een behaaglijk klimaat verkregen bij een circa 3°C lagere luchttemperatuur in vergelijking met radiatorenverwarming. Het gevolg is dat u de thermostaat lager kunt instellen, omdat u nu dankzij de vloerverwarming al bij een lagere temperatuur een behaaglijk gevoel heeft. Dit is een belangrijk voordeel omdat u op deze manier energie bespaart. Het water dat door de leidingen stroomt heeft een maximale temperatuur van 45ºC.

Vloerverwarming kan worden toegepast als hoofd- en als bijverwarming. Als u bijvoorbeeld centrale verwarming heeft op basis van radiatoren en u wilt daarbij de aangename warmte van vloerverwarming in bijv. de badkamer dan kunt u dit realiseren zonder direct een hele vloerverwarmingsunit te plaatsen. Wij kunnen van al bestaande cv-leidingen aftakkingen maken met tussenkomst van een speciale thermostaatkraan voor vloerverwarming.


 - Harry de Roos
 - Centrale Verwarming

Vloerverwarming
--------
Klik op foto voor vergroting.

 - Oliestookverwarming
 - Onderhoud
 - Warmwatersystemen
 
- Thermostaten
 - Ketelhuizen

H. de Roos Warmteservice is gevestigd in Voorhout; verzorgingsgebied omvat o.a. Voorhout, Leiden, Oegstgeest,
Rijnsburg, Leiderdorp, Noordwijk,
Katwijk, Sassenheim, Lisse, Voorschoten, Wassenaar en de omliggende regio's.
--- © 2003-2004 www.harryderoos.nl, Harry de Roos Warmteservice. Disclaimer. ---